martes, 24 de enero de 2012

27/09/2011

Bon dia amics i amigues!


Avui he estat amb la professora Maria Àngels, és la tercera sessió d’Alfabetització Digital. En aquesta sessió, primerament la professora ens ha ensenyat diferents formes d’estudiar la fotografia, ja que hem vist diferents aspectes a tractar amb aquest recurs. Seguidament, ens ha mostrat un conte on reflecteix les diferents perspectives de cadascú, o d’una altre manera les diferents realitats que podem trobar en el nostre entorn.

Aquest conte m’ha semblat molt didàctic i molt ben il·lustrat, ja que transmet amb molta facilitat allò que vol reflectir. És a dir, que cadascú te la seva perspectiva en veure les coses. A més a més, un cop finalitzada la classe teòrica, la Maria Àngels ens va explicar l’activitat que havíem de dur a terme, la qual ens va semblar molt divertida i emprenedora. Consistia en fer-nos fotografies en els diferents plans, angles i enquadraments apresos anteriorment.

Per últim volia fer una petita reflexió, i és que com podem tenir tan poca consciència dels aparells tecnològics que tenim en la vida quotidiana. Una càmera fotogràfica la tenim el dia a dia, i no li donem tanta importància fins que no ens expliquen les diferents vies i recursos en la que pot ser útil, per exemple, reflectir l’estat d’ànim d’una persona.
Personalment, ha sigut una classe molt enriquidora  i alhora molt divertida. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario